Βασικοί Εταίροι μας Εκτύπωση
GALA DirectoryLogo11

GALA (Globalization and Localization Association)

Από τον Ιανουάριο του 2018 είμαστε μέλη του GALA. Το GALA είναι ένας παγκόσμιος, μη-κερδοσκοπικός εμπορικός σύνδεσμος για τη γλωσσική βιομηχανία.

Συνεργάτης ΝΑΤΟ

ΝΑΤΟ - ΟΤΑΝ

Είμαστε η πρώτη μεταφραστική εταιρεία στην Ελλάδα που έγινε από τον Ιούνιο του 2017 επίσημος συνεργάτης και προμηθευτής του NATO για Υπηρεσίες Μετάφρασης και Διερμηνείας.

 

Η σύναψη της εμπορικής συμφωνίας (Basic Ordering Agreement), που υπεγράφη διμερώς, κατόπιν έκδοσης πιστοποιητικού καταλληλότητας για τις υπηρεσίες της EL-TRANSLATIONS, αποτελεί μια πολύ σημαντική διάκριση για την εταιρεία και οδήγησε στην ένταξή της στον κατάλογο των επίσημων προμηθευτών του ΝΑΤΟ.
Μέλος του Exportgate

 Exportgate - Greek Exports Web Portal

H Eurobank σε συνεργασία με τον ΠΣΕ, τον ΣΕΒΕ, τον ΣΕΚ και τον ΣΕΒ δημιούργησε αυτό το B2B Web Portal με σκοπό την ενδυνάμωση των σχέσεων την ελληνικών εταιρειών με τους συνεργτάτες τους σε όλο τον κόσμο.

Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επέλεξε και την EL-Translations για την κάλυψη των μεταφραστικών της αναγκών τα προσεχή έτη.

Εθνική Υπηρεσία Πολιτισμού & Τουρισμού

Συνεργάτης της Ειδικής Υπηρεσίας Πολιτισμού και Τουρισμού

Από τον Ιανουάριο 2013 είμαστε εγγεγραμμένοι στον κατάλογο προμηθευτών και παρεχόμενων υπηρεσιών προς την ΕΥΠΟΤ.

 Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Προμηθευτής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος

Από τον Ιούλιο του 2016 είμαστε εγγεγραμμένοι στον κατάλογο προμηθευτών και παρεχόντων υπηρεσιών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης.
logobcc

Μέλος του Βρετανικού Εμπορικού Επιμελητήριου (BCC)

Το Βρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο είναι ο εθνικός οργανισμός στον οποίο υπάγονται όλα τα διαπιστευμένα εμπορικά επιμελητήρια που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Αποστολή του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου είναι να διευκολύνει αποτελεσματικά τις οικονομικές, βιομηχανικές, εμπορικές και τουριστικές σχέσεις μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας.

Συνεργάτης του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών

Συνεργάτης του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών (IFA)

Η Ελένη Ζήση διδάσκει προγράμματα μεταφραστικής μνήμης και διαχείρισης βάσεων ορολογίας στους τεταρτοετείς μαθητές του CEFTP στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Μέλος της Ένωσης Αποφοίτων της ESIT

Μέλος της Ένωσης Αποφοίτων της ESIT (AAEESIT)

Από το 1954 η Ένωση Αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Διερμηνείας ESIT ασχολείται ενεργά με την προώθηση της σχολής και των αποφοίτων της.

Μέλος της Ένωσης Μεταφραστών Αμερικής

Μέλος της Ένωσης Μεταφραστών Αμερικής (ATA)

Η Ένωση Μεταφραστών Αμερικής ιδρύθηκε με σκοπό να προάγει το επάγγελμα του μεταφραστή και του διερμηνέα και να ενισχύσει την επαγγελματική ανέλιξη των μεταφραστών και των διερμηνέων.

Translator's Office Manager (TOM)

Translator's Office Manager (TOM)

Το T.O.M είναι ο ιδανικός βοηθός ενός μεταφραστικού γραφείου. Όλα τα εργαλεία συγκεντρωμένα: οργάνωση και διαχείριση μεταφράσεων, καταχώριση πελατών/προμηθευτών, μεταφραστών και πληρωμών.

Πιστοποιημένοι από την SDL International

SDL International

Πιστοποιημένοι από την SDL International.
Η SDL International προσφέρει πολύγλωσσα λογισμικά μετάφρασης καθώς και υπηρεσίες μετάφρασης.

 EL-Forces

EL-Forces

Ο ιστότοπος EL-Forces είναι μια προσπάθεια στήριξης και αλληλεγγύης όλων των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και των οικογενειών τους.  

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Η EL-Translations συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Νεολαίας στα πλαίσια του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και προσφέρει στους κατόχους της Κάρτας Νέων 30% έκπτωση σε όλα τα σεμινάρια επιμόρφωσης και τις μεταφράσεις πτυχίων για τις γλώσσες αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά και 10% έκπτωση στις μεταφράσεις βιογραφικών σημειωμάτων και σε οποιαδήποτε άλλη μετάφραση για τις γλώσσες αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Ειδικές Τιμές στους Ανέργους

Ειδικές Τιμές στους Ανέργους

Η EL-Translations προσφέρει στους κατόχους κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ 30% έκπτωση σε όλα τα σεμινάρια επιμόρφωσης και τις μεταφράσεις πτυχίων για τις γλώσσες αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά και 10% έκπτωση στις μεταφράσεις βιογραφικών σημειωμάτων και σε οποιαδήποτε άλλη μετάφραση για τις γλώσσες αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια και Ανώτατα Τεχνολογικά Ιδρύματα

Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και ΔιερμηνείαςΕθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Τμήμα ΠληροφορικήςΑΤΕΙ Ηπείρου, Τμήμα Πληροφορικής ΑΕΙ Κρήτης, Τμήμα Εμπορίας και ΔιαφήμισηςΠανεπιστήμιο του ΣτρασβούργουΠανεπιστήμιο Paul-Valéry Montpellier IIIΠανεπιστήμιο της ΒαρκελώνηςΠανεπιστήμιο Johannes Gutenberg Mainz
800x600 Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων[MC1] 


 [MC1]http://www.pse.gr/