Gjithçka ju duhet në
gjuhën GREKE All You Need In Greek Language

Kërkoni një vlerësim falas

Merrni vlerësimin tuaj falas nga EL-Translations

Buletini informativ

Abonohuni falas në buletinin tonë.

Opinioni juaj

Opinioni juaj për EL-Translations
Eksperti juaj gjuhësor në gjuhën greke

EL-Translations, me zyra qendrore në Athinë, ofron prej më shumë se një dekade shërbime përkthimi dhe interpretimikonferenca me cilësi të lartë. Gjithashtu ofron trajnim profesional për përkthyesit.

Ne u ofrojmë klientëve tanë shërbime gjuhësore të specializuara në gati të gjitha fushat teknike; veçanërisht në industrinë kozmetike/mjekësore, ushtarake/të mbrojtjes dhe të armatimeve - ndërmjet shumë të tjerave - ne mund të mbështetemi tek ekspertiza dhe njohuritë tona gjithëpërfshirëse në këto fusha.

Më shumë se përkthim

Shërbim i cilësisë së parë dhe profesionalizëm për klientët tanë tepër kërkues nga e gjithë bota, 7 ditë në javë...lexoni më shumë

Interpretim

Interpretët janë aleatët tuaj në organizimin e një ngjarjeje të suksesshme. Mund tu besoni interpretëve tanë profesionistë në konferenca të cilët punojnë në mënyrë konsekutive ose simultane...lexoni më shumë

Faqe interneti dhe lokalizim programesh kompjuterike

Përktheni përmbajtjen tuaj në shumë gjuhë dhe arrini më shumë klientë globalë se kurrë...lexoni më shumë

Titrim dhe dublim

Përdorni talentet zanore ose titruesit tanë profesionistë për të përshtatur përmbajtjen e videos tuaj në greqisht...lexoni më shumë

Ne përkthejmë nga anglisht në greqisht dhe nga greqisht në anglisht në një shumëllojshmëri tematikash, duke përfshirë:
  • Teknike
  • Udhëtime dhe turizëm
  • Marketim
  • Financiare dhe ligjore
  • Mjekësore, farmaceutike dhe kozmetike
  • Ushtarake, armatime dhe mbrojtje

Gjithashtu përkthejmë nga anglishtja, frëngjishtja dhe nga çdo gjuhë tjetër në greqisht dhe anasjelltas.

Certifikime

Jemi certifikuar nga qeveria greke për të bërë përkthime zyrtare/të certifikuara, të cilat pranohen nga të gjitha autoritetet greke. Gjithashtu, kompania jonë zbaton standardet ISO 9001/2008 dhe standardin evropian të cilësisë EN 15038 për shërbimet e përkthimit.

Ruajtja e fshehtësisë

Nëse keni material të fshehtë dhe/ose të ndjeshëm të korporatave që duhet përkthyer, siguria dhe qetësia juaj ka rëndësi maksimale për ne. Gjithmonë mund të bëhen marrëveshje speciale dhe ne do të nënshkruajmë me ju një kontratë të ruajtjes së fshehtësisë.

Pse ne?

Ne punojmë në të gjitha gjuhët, përmbushim të gjitha afatet tona dhe ofrojmë:

  • Përkthyes me eksperiencë që punojnë në gjuhën amtare të tyre

  • Tarifa konkurruese dhe punë cilësore

Përkushtimi ynë

Jemi një ofrues shërbimesh me integritet dhe përkushtim të sinqertë për kënaqësinë e klientit. Gjithmonë në shërbimin tuaj nëpërmjet e-mailit dhe telefonave celularë: pasi të jetë pranuar një afat, ne kurrë nuk e tejkalojmë.

Synojmë të ofrojmë shërbime gjuhësore me cilësi të lartë, kështu që bashkëpunojmë me profesionistë të nivelit të lartë dhe përdorim mjete përkthimi të fjalës së fundit të teknologjisë. Të gjithë bashkëpunëtorët tanë janë tepër të kualifikuar, kanë diploma universitare dhe gjithmonë punojnë në gjuhën amtare të tyre.

Ku mund të na gjeni

Zyrat tona e kanë qendrën në Athinë. Më poshtë do të gjeni adresën tonë postare dhe informacionin e kontaktit për departamentet tona të përkthimeve të specializuara. Na kontaktoni për më shumë informacion dhe merrni një vlerësim falas. Ne do të përmbushim të gjitha nevojat tuaja.

EL-TRANSLATIONS
Translation & Interpreting Services
Leoforos Pentelis 2
15234
Athens - Greece
Telefon: +30 210 6801333
Faks:+30 210 6815247
Email: Kjo adresë e-mail mbrohet nga posta e bezdisshme. Ju duhet të aktivizoni JavaScript për ta parë

Departamenti Teknik
Telefon: :+30 210 6801333
Email: Kjo adresë e-mail mbrohet nga posta e bezdisshme. Ju duhet të aktivizoni JavaScript për ta parë

Departamenti i kozmetikës dhe mjekësisë
Telefon: +30 210 6855328
Email: sales@el-translations.com Оваа адреса на е пошта е заштитена од несакани пораки. Треба да имате вклучен JavaScript за да ја видите ,
Kjo adresë e-mail mbrohet nga posta e bezdisshme. Ju duhet të aktivizoni JavaScript për ta parë

Mbrojtja – Departamenti ushtarak dhe i armatimeve
Telefon: :+30 210 6815227
Email: Kjo adresë e-mail mbrohet nga posta e bezdisshme. Ju duhet të aktivizoni JavaScript për ta parë